Стало відомо про те, що детективи шоу "Маска", що виходить на телеканалі "Україна", практично вгадали хто ховається під костюмом Джмеля. Це може бути один з президентів України.

Одним з учасників нового сезону найпопулярнішого і загадкового на українському телебаченні шоу "Маска", яке виходить щосуботи о 21:00 на каналі "Україна", став життєрадісний Джміль. Побачивши цього героя, зіркові детективи проекту почали гадати, хто зі знаменитостей міг замаскуватися в оригінальному образі-серед їх версій були досить несподівані імена.

Шоу "Маска", фото: прес-служба каналу "Україна"
Шоу "Маска", фото: прес-служба каналу "Україна"

Творець даного костюма, дизайнер Назар Дідік, зазначає, що його довелося переробляти три рази. В якості основи був використаний спеціальний матеріал єва, а зверху прикріпили штучне хутро, який клеїли один поверх іншого.

Сама вага костюма невелика, але, його взуття важить близько п'яти кілограмів, що, звичайно ж ускладнює завдання.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Шоу "Маска", фото: прес-служба каналу "Україна"
Шоу "Маска", фото: прес-служба каналу "Україна"

Оля Полякова та Андрій Данилко під час виступу Джмеля почали сперечатися, там ховається хлопчик чи дівчинка, а ось ще один експерт висловила пряме припущення, хто може ховатися під цим костюмом.

"Я знаю тільки одну в країні людину, у якої була Пасіка", - зазначила NK / Настя Каменських в ефірі каналу "Україна", очевидно, маючи на увазі одного з колишніх президентів України.

Герой, до речі, виявився дуже грайливим і енергійним. Незважаючи на те, що поки що йому не можна розмовляти з детективами, він все ж дав кілька підказок.

Шоу "Маска", фото: прес-служба каналу "Україна"
Шоу "Маска", фото: прес-служба каналу "Україна"

"Йоу, йоу, йоу, йоу - Всім привіт! Взагалі - то за паспортом я Шершень, але всі звикли називати мене Джміль. А я і не пручаюся - Джміль, так Джміль. У мене дуже древній рід - в ньому ціла прірва предків і, до речі, не завжди вони мали крильця. Ні, всі були дуже різними!"- розповів про себе Джміль.

Після виконання пісні, Всі практично одночасно сказали, що найімовірніше це Сергій Бабкін.

Нагадаємо, що Настя Каменських показала новий спосіб носити Старий купальник

Раніше повідомляли, що Оля Полякова підказала, хто із зірок ховається під маскою "Скандал"

Також, еа шоу "Маска" з'явиться порося, вдвічі більше циклопа: три метри штучного "сала"