Відомий російський співак, якого свого часу слухали і тисячі українок, онук легенди радянської естради Едіти П'єхи 41-річний Стас П'єха нечасто розповідає журналістам про свої особисті справи, і взагалі рідко дає інтерв'ю.

Зараз у артиста підростає син Петро від Наталії Горчакової, з якою він зараз не живе. Про те, чи зайнято зараз серце виконавця, інформації немає.

Нещодавно стало відомо, що Стасу не раз пропонували знайти своє особисте щастя на проєкті "Холостяк", проте він відповідав категоричною відмовою. Про це стало відомо завдяки невеликому і дуже "швидкому" інтерв'ю Стаса для одного з російських видань.

Стас П'єха, фото: Instagram
Стас П'єха, фото: Instagram

Стас П'єха пояснив, чому не бажає шукати другу половину в шоу. На думку виконавця, на проект найчастіше йдуть заради піару, а не заради любові, тому йому цей варіант не підходить. Більш того, артист впевнений, що виставляти свої почуття на публіку неправильно.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Стас П'єха з Іриною Кобзєєвою, фото: Instagram
Стас П'єха з Іриною Кобзєєвою, фото: Instagram

"У моєму ланцюжку цінностей виставляти своє особисте життя напоказ, займатися цим в телевізорі-гидливо. З іншого боку, чому б за дуже великі гроші не зробити вигляд, що я з кимось ходжу на побачення на Лазурному березі? Я розумію, що всі піаряться на цьому проекті. Більш чіпкий отримує свою дозу піару і будує кар'єру, а не особисте життя", — розповів, як бачить даний проект Стас.

За словами П'єхи, йому не подобається сама суть шоу "Холостяк". Він вважає протиприродним той факт, що відразу кілька десятків дівчат намагаються домогтися одного чоловіка.

Стас П'єха, фото: Instagram
Стас П'єха, фото: Instagram

"Сама по собі історія, коли 25 жінок борються за одного чоловіка, якась патологічна. Природою так задумано, що чоловік домагається жінки. Коли навпаки, та ще й в такій кількості... конструкція дуже хитка. Це дуже дивно, і це не для мене", — думає артист.

Раніше повідомляли, "Холостяк" Михайло Заливако показав очікування і реальність у відносинах з Ганною Богдан: "Не так планував".

Як повідомляв Знай.uа, на шоу "Холостячка" сталося несподіване-Злата Огневич не переживе: "Загубили пацана".

Знай.uа писав, Юля "Зайка" похвалилася талантом Євгена Клопотенка: "З учорашнього лаваша".