Стало відомо про те, що зірка серіалу "Величне століття", Халіт Ергенч став батьком втретє. Його дружина днями народила йому довгоочікувану дочку.

Про це 39-річна Бергюзар Корель повідомила про це на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. До слова, вона є активним користувачем соціальних мереж, і регулярно протягом всієї вагітності повідомляла шанувальникам як вона себе почуває, і які емоції переживає в даний момент.

Жінка не приховувала від шанувальників той факт, що виношування дитини було складним, і через набрані кілограми вона просто не могла займатися навіть домашніми справами, які звикла робити кожен день.

На щастя, все пройшло благополучно, і малюк народився здоровим. Сталося це в середу, 3 листопада, приблизно о 3 годині дня в одній з лікарень Стамбула.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Ім'я малятка вони також вирішили не приховувати, і повідомили його шанувальникам ще кілька місяців тому - Лейла.

"Скільки себе пам'ятаю, я завжди був від нього в захваті. Так що ми зупинилися на цьому варіанті. Минулий рік був дуже важким для всіх нас. Ми пройшли через багато випробувань, тому зараз вважаємо, що благословенні згори", — розповідав Ергенч.

Нагадаємо, що подружжя вже виховує двох синів, і молодша дитина пари з'явилася лише в 2020 році. Саме тому третя вагітність стала повною несподіванкою як для шанувальників, так і для самої пари, проте про аборт навіть мова не йшла, так як вони завжди хотіли собі дочку.

Найближчі кілька днів вони проведуть в лікарні, після чого всі повернуться додому вже в новому складі. Шанувальники очікують, що незабаром акторка вийде з декрету, і повернеться в кіно. До слова, в серіалі "Величне століття" вона виконала роль Моніки Грітті.

Нагадаємо, що Халіт Ергенч придбав розкішну віллу

Також, Пирив з серіалу "Постукайся в мої двері" показала пружні форми у відвертому купальнику

Раніше повідомляли, яким був справжній султан Сулейман, в "чудовому столітті" дуже прикрасили