45-річна південнокорейська актриса Кім Чжу Рен зовсім не часто радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 2,3 мільйонів чоловік.

Жінка зіграла роль персонажа №212 в шедевральному трилері "Гра в кальмара", який вийшов на стрімінговому сервісі Netflix. Обговорення серіалу поступово вщухає, поки відсутня будь-яка офіційна інформація про продовження проекту на другий сезон, тому обговорюємо лише те, що викладають зірки, що знялися в цій стрічці.

Кім Чжу Рен, кадр з "Гри в кальмара"
Кім Чжу Рен, кадр з "Гри в кальмара"

Зараз Кім Чжу Рен "повернулася" до своєї ролі, адже опублікувала в Stories кадр з "Гри в кальмара". Про це свідчить відповідний комбінезон і кров на обличчі її "співрозмовника". Після цього актриса поділилася ніжним знімком з дитиною.

Кім Чжу Рен, скріншот: Instagram Stories
Кім Чжу Рен, скріншот: Instagram Stories

Кім Чжу Рен, скріншот: Instagram Stories
Кім Чжу Рен, скріншот: Instagram Stories

"Це так мило❤️ фотографія, яку мені надіслала моя мама ~ моя Кетрін❤️", - йдеться в останньому опублікованому пості.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

На другій фотографії Кім Чжу Рен ніжно взяла дитину за голову, злегка нахилилася до неї і закрила очі.

Нагадаємо, Кім Чжу Рен з "Гри в кальмара" забула про успіх і стала "іншою" жінкою: про "минуле" життя ні слова

Як повідомляв "Знай.ua", пакистанець Алі з "Гри в кальмара" змінив "національність" і звернувся до шанувальників: "Я вас люблю"

Знай.ua писав, Кім Чжу Рен з "Гри в кальмара" засумувала після власної "смерті": "Пишатися"