Відома українська актриса і зірка серіалу "Кріпосна" Наталка Денисенко частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать близько 240 тисяч чоловік.

Зараз жінка попередила, що в профілі буде з'являтися дуже багато фотографій зі зйомок третього сезону серіалу "Кріпосна". Їй варто було великих зусиль стримуватися і не викладати їх.

Фото зі сторінки Наталки Денисенко
Фото зі сторінки Наталки Денисенко

"Минув тиждень нових серій сезону на @stbua, я щовечора чекала і не відривалася від екрану🤩 як грають колеги, який сюжет і картинка!👏 Пишіть, як вам? Які емоції, хто подобається з персонажів, що думаєте про роботу нашої команди? І, звичайно ж, відповім на ваші запитання в коментарях👇", - йдеться в публікації.

За зроблені знімки вона подякувала свою колегу Славу Красовську.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Наталка Денисенко, фото: Instagram
Наталка Денисенко, фото: Instagram

"Зйомки в яких локаціях проходили?", "На якому каналі в інтернеті можна подивитися 3 сезон?", "Ви говорили якось, що мріяли про таку роль? Чому?", "Ви найяскравіша... Як ви терпите Червінського, як чоловіка?", "Не можу відірвати погляд від вашої гри! У кожній картині перевтілення емоцій! Спасибі сценаристам, що вирішили у вашому образі, а так само образах інших героїнь втілити долі сильних жінок", - пишуть користувачі під постом.

Нагадаємо, новий маєток Жаданів і хто такі Безуси: що приготував третій сезон серіалу "Кріпосна. Жадана любов"

Як повідомляв "Знай.ua", зірка "Кріпосної" Наталія Денисенко заговорила зі своїм капелюхом: "Їй обіцяли..."

Знай.ua писав, "Андрійко сестричку не вимагає?": Наталка Денисенко з "Кріпосної" вирішила "ще раз прогулятися в пологовий будинок"