Відомий український гуморист, зірка творчого об'єднання "Студія Квартал-95" і серіалу "Одного разу під Полтавою" Юрій Ткач любить радувати шанувальників новими фото і відео в соцмережі Instagram, де за ним стежить 1,7 мільйона чоловік.

Юрій часто присвячує фанатів в особисті подробиці і показує інший "виворіт" свого життя, де він - люблячий батько і чоловік, який проводить багато часу з близькими людьми. Віддані шанувальники артиста знають, що він шалено любить і піклується про своїх рідних, а також часто ділиться сімейними знімками.

Юрій Ткач з сім'єю, фото з Instagram
Юрій Ткач з сім'єю, фото з Instagram

Цього разу в Insta Stories артист показав кумедний момент зі своєю донькою Єлизаветою. Юрій на відео запитує у дівчинки, що вона тримає в руках, а та трохи помилилася з назвою плоду тропічного дерева і вимовила: "Арамбутан". Батька дуже повеселила заява доньки і він навіть перепитав, чи впевнена вона у своїй відповіді.

"Ліза, розкрий секрет - що в твоїх руках? Арамбутан? Ти думаєш, він так називається?", - сказав Юрій Ткач на відео.

Популярні новини зараз
Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Скріншот з Insta Stories, Юрій Ткач
Скріншот з Insta Stories, Юрій Ткач

Раніше ми писали про те, що Юрій Ткач та Євген Кошовий зв'язали Володимира Дантеса гірляндами: поки Надя Дорофєєва полетіла з тещею

Нагадаємо, що Юрій Ткач навчив маленьку доньку "поганому": за це штрафують українців

Як повідомляв Знай.uа, Юрій Ткач усамітнився в лісі з двома жінками і відразу пошкодував: надкусила його грибочки

Також портал Знай.uа писав, що Юлія Саніна з The Hardkiss під наглядом Юрія Ткача влаштувала "Скандал" Тіни Кароль: "Чекаю відповідь"