Відомий український футболіст Андрій Шевченко зовсім не часто радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать більше одного мільйона чоловік.

Він виступав за київське "Динамо", лондонський "Челсі" і, що найголовніше, за італійський "Мілан", де він запам'ятався назавжди. Багато хто знає, що Шевченко перестав бути тренером збірної України 1 серпня нинішнього року, з тих пір він "відпочивав" і не займався будь-якої збірної. Але тепер з'явилися чутки, що Андрій нарешті знайшов команду-і вона є частиною італійської Серії А.

Андрій Шевченко, фото: Instagram
Андрій Шевченко, фото: Instagram

Чоловік дуже близький до того, щоб очолити клубну команду ФК "Дженоа" і відновити тренерську кар'єру. Про це повідомляє спортивний журналіст Нікола Скіра, який опублікував це повідомлення на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter.

Боси італійського клубу вмовили Андрія Шевченка, після тривалих переговорів, очолити "Дженоа", яка зараз розташовується на 15 позиції з двадцяти, з однією перемогою, шістьма нічиями і п'ятьма поразками — 9 очок.

Новина про перехід Андрія Шевченка, скріншот: Twitter
Новина про перехід Андрія Шевченка, скріншот: Twitter

Контракт повинен бути підписаний на два роки, до 2023 року. У тренерському штабі Андрія Шевченка виявляться його помічники по національній збірній України Андреа Малдера і Мауро Тоссотті.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, Андрій Шевченко показав свою "копію" і підростаючого 17-річного чемпіона: "Не можемо повірити"

Як повідомляв "Знай.ua", воротар української збірної Георгій Бущан відверто про першу дружину, нове кохання і збірну: "Жорстко, але справедливо"

Знай.ua писав, Артема Бесєдіна з "Динамо" хочуть покарати за грубі висловлювання про геїв: "Футбол не для пропаганди ненависті"