Відома українська співачка Світлана Лобода частенько радує шанувальників різноманітними відео і фотографіями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 11,2 мільйонів чоловік.

5 листопада 2021 року, на Youtube-каналі телеведучої Маші Єфросиніної вийшло масштабне інтерв'ю з виконавицею, в ході якого дівчата поговорили багато про що з життя Світлани, включаючи скасування концертів в Україні, про переслідування, про звинувачення в плагіаті та багато іншого.

Світлана Лобода, скріншот: YouTube
Світлана Лобода, скріншот: YouTube

На восьмій хвилині інтерв'ю Маша запитала у Лободи про три обов'язкові пункти в її райдері - в переліку вимог, які повинні бути виконані організаторами виступів перед артистом.

"Зволоження повітря, шкарпетки... ми весь час вимагаємо шкарпетки, тому що у нас велика команда хлопців. Я не стираю шкарпетки, я їх викидаю, тому вони завжди потрібні. Я з великим задоволенням зі своїх заходів можу привезти пару пар шкарпеток. Чаї різні (чорний і м'ятний) - необхідність", - каже Світлана Лобода.

Світлана Лобода, кадр з відео
Світлана Лобода, кадр з відео

Після цього дивацтва не закінчилися, адже Маша Єфросиніна розповіла, що їм не дозволили самостійно помити склянку Світлани Лободи. Все це робила адміністратор співачки Людмила.

Нагадаємо, налякана Світлана Лобода зізналася, чому боїться їхати в Україну: "На мене полювали"

Як повідомляв "Знай.ua", Світлана Лобода розповіла Маші Єфросиніній про зради колишнього і розрив з Крапівіною: "Буде багато одкровень"

Знай.иа писав, Світлана Лобода засумувала і поскаржилася на самотню осінь, нікому зігріти - "Це тимчасово"