Для шанувальників сімейства Кардашьян з'явилися вельми цікаві новини. Нещодавно в мережі всесвітньо відома модель і блогерка 26-річна Кендалл Дженнер порадувала мільйонну армію фанатів новими знімками.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Кендалл Дженнер в мережі Instagram.

Кендалл Дженнер, фото: Instagram
Кендалл Дженнер, фото: Instagram

"Ти будеш на вершині?", - загадково підписала нові знімки Кендалл.

Всього в новій публікації два знімки, на яких Кен позує так би мовити "в моменті". Зірка перебувала біля монтажних робіт зі зведення сцени. Можна побачити на задньому фоні велику кількість різних елементів для проведення концерту: каркаси, лампочки, дроти і навіть декорації з фанери.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Кендалл Дженнер, фото: Instagram
Кендалл Дженнер, фото: Instagram

На першому знімку Кен просто мило позує, прийнявши рівну позу і посмоктуючи соду з паперового стаканчика. Цікаво, що дівчина, як і годиться великій модниці, вибрала наряд в стилі початку двохтисячних - облягаюче плаття і високі шкіряні чоботи з гострим носиком.

А ось на другому знімку можна побачити, що Кен сфотографували вже ближче, відобразивши всі контури її соковитою фігури. Доповнили її "нульовий" образ маленька сумочка і сонцезахисні окуляри. До слова, такі окуляри часто надягала на світські заходи ще одна модниця і представниця богеми Періс Хілтон.

Раніше повідомляли, напівоголена Кендалл Дженнер спантеличила шанувальників новим фото: "Що це за поза?".

Як повідомляв Знай.uа, Кайлі Дженнер виставила всі принади напоказ в "голому" купальнику: "Не турбувати".

Знай.uа писав, трансгендер Кейтлін Дженнер йде в губернатори Каліфорнії: батько Кайлі і Кендалл замінить Шварценеггера.