Ольга Полякова поскаржилася на свою дочку Машу. Відповідне відео з'явилося на її офіційній Тікток-сторінці.

Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома так само як суперблондинка, частенько радує шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 2,5 мільйона чоловік, а на Тіктоку - 518,4 тисячі шанувальників. Фолловери активно коментують кожен її пост.

Як відомо, у Ольги Полякової дві красуні-дочки: десятирічна Аліса і шістнадцятирічна Маша. Іноді жінка скаржиться на них.

@chomubini

Полякова Оля и Маша 😁#чомубіні #chomubini #полякова #оляполякова #машаполякова

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще
♬ оригінальний звук - Чому б і ні?

6 листопада на Тікток-порталі chomubini з'явилося кумедне відео Ольги Полякової з Машею Поляковою.

"Боже, подивіться на цю дитину. Скажіть, будь ласка, у всіх ось ці ось морди п'ятнадцятирічні до четвертої ранку сидять в телефонах, потім не можуть встати вранці, онлайн вони прокидають, тренуватися не хочуть і взагалі", - проговорила Полякова, жартівливо взявши за підборіддя свою дочку Машу.

Нагадаємо, Настя Каменських розсекретила Джмеля на шоу "Маска": "Знаю одну людину, у якого була Пасіка"

Як повідомляв " Знай.ІА", Данилко, Каменських, Огневич і Дзідзьо зізналися, що робитимуть на Новий Рік: "Люблю сюрпризи"

Знай.ІА писав, Оля Полякова і Настя Каменських описали головні якості ідеального чоловіка: "У такому віці потрібно поспішати".