19-річний український боксер виграв Чемпіонат світу з боксу. Про це повідомляє портал Суспільне

6 листопада українець Юрій Захарєєв приніс єдину медаль на ЧС, перемігши росіянина Вадима Мусаєва у фіналі. Для 19-річного хлопця це був перший дебютний дорослий чемпіонат світу в кар'єрі.

На шляху до фіналу український спортсмен побив п'ять спортсменів, двоє з яких - колишні чемпіони світу. Його опонент переміг у чотирьох боях.

У фінальному поєдинку Захарєєв декласував суперника. Українець впевнено забрав перший раунд за оцінками всіх суддів, 10: 9. У другому раунді боксери влаштували кілька яскравих розмінів, але точніше виходив саме Юрій.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Чотири судді після двох раундів віддавали перемогу українцю, а один зафіксував нічию. Незважаючи на те, що останній раунд Юрій провів в оборонній манері, він не дав можливості супернику розкритися в атаці. У підсумку він впевнено переміг у двох раундах.

Юрію Захареєву віддали перемогу всі чотири арбітри.

Нагадаємо, Олександру Усику хочуть вручити державну нагороду: Рада підтримала запит до Володимира Зеленського. Ініціатива була запропонована депутатом від ОПЗЖ Анатолієм Бурмичем. Причина в недавній перемозі українця над британським важковаговиком Ентоні Джошуа.

Як повідомляв "Знай.ua", воротар української збірної Георгій Бущан відверто про першу дружину, нове кохання і збірну: "Жорстко, але справедливо"

Знай.ua писав, Артема Бесєдіна з "Динамо" хочуть покарати за грубі висловлювання про геїв: "Футбол не для пропаганди ненависті"