Учасниця реаліті-шоу "Холостяк-11", яка своєю чарівністю завоювала серця тисяч шанувальників, Юлія Бельченко з прізвиськом" Зайка", відверто поговорила зі своїми передплатниками в соціальній мережі Instagram.

Красуня, якій Михайло Заливако віддав перевагу Анні Богдан, поділилася власними переживаннями.

"Я зрадила себе... якщо тебе коли-небудь зраджували, знай: спочатку ти зрадила себе сама, а вже потім твоєму прикладу пішли інші. Зрадити себе - це думати, що все що відбувається з тобою абсолютно неважливо, ти і твоя думка абсолютно не важливі. З'ясувалося, що я все життя зраджувала себе, відмовлялася від свого внутрішнього я і просто соромилася його», - ділиться Юля «Зайка».

Скрін, Instagram Юля "Зайка"
Скрін, Instagram Юля "Зайка"

Вона також трохи розповіла про наполегливу роботу над собою.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

"Після роботи над собою тільки зараз я почала розвертатися обличчям до себе, приймати власне життя, слухати своє тіло, довіряти собі і своєму внутрішньому компасу. Задавати собі питання: Що я хочу? Як я хочу? Мені це нав'язали або це дійсно моє бажання? Пройшовши цей шлях, зараз я хочу звернутися до ТЕБЕ ... дозволь собі залишатися собою, чого б тобі це не коштувало. Залишайся вірною своїм думкам і емоціях. Люби і схвалюй себе сама. І ніколи не зраджуй себе... ", - розповіла блогерка.

Скрін, Instagram Юля "Зайка"
Скрін, Instagram Юля "Зайка"

"Шикарні Слова, гідні людини, який ніколи себе не зраджував, а шукав шлях до себе", "Завжди ми готові на все заради інших, близькі, рідні, а про себе забуваємо, а потрібно себе цінувати в першу чергу!», - пишуть у коментарях до повідомлення.