Український виконавець і улюблений зять народної артистки Ніни Матвієнко Арсен Мірзоян частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 50 тисяч осіб.

Останній раз чоловік виходив на зв'язок з шанувальниками кілька днів тому, показавши — скільки вдалося пробігти в морозний ранок. Але зараз ми згадаємо про його колишню дружину Анну, яка ще була з ним, коли він виступав у ролі учасника шоу "Голос країни".

Анна Мірзоян, фото: Instagram
Анна Мірзоян, фото: Instagram

Тоді-то він і зустрів Тоню Матвієнко, А жінка виставила досить спокусливо фото у себе в профілі. Вона ніяк не підписала цей знімок, залишивши місце лише на безліч хештегів. Серед них можна помітити слова - осінь, краса в дрібницях, баня, Запоріжжя, Україна, набережна, річка.

Анна в одних лише трусиках опинилася біля дерев'яної кладки, ймовірно, після лазні.

Анна Мірзоян, фото: Instagram
Анна Мірзоян, фото: Instagram

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Спасибі за класні фото", "Красуня!", "Анютка, чудово виглядаєш!", "Хороша публікація.
Налаштовуйтеся на перемогу і досягнення цілей. Будьте активні, все можливо", "Красуня😘", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, колишня дружина Арсена Мірзояна показала, яку красуню упустив співак після весілля з Тонею Матвієнко

Як повідомляв Знай.ua, Тоня Матвієнко відправила доньку не від Мірзояна до "гарних хлопців": "Яка ти доросла"

Також Знай.ua писав, Тоня Матвієнко показала дітей Арсена Мірзояна від першого шлюбу і розповіла про стосунки з ними: "Звичайно"