Відома українська тенісистка, бронзова призерка Олімпійських ігор, Еліна Світоліна вирішила розповісти, чому вибрала Швейцарію як місце для весілля.

Про це вона зізналася в розмові з артистом Melovin, який заміняв Катерину Осадчу в шоу "Світське життя". Так як вони обидва з Одеси, у нього виникло перше питання, чому церемонія проводилася не там.

Все виявилося дуже просто. Весілля пройшло там, тому що саме там живе її коханий Гаель, і на церемонію покликали тільки найближчих людей, так як через обмеження не вдалося зібрати всіх разом.

Еліна Світоліна, фото: скріншот з відео
Еліна Світоліна, фото: скріншот з відео

Однак, цей факт їх не засмутив, так як найближчі люди були все ж там.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Далі Melovin запитав у неї, чи чекати найближчим часом поповнення.

"Поки що думаю не чекати, тому що ми все таки фокусуємося на спорті, на даний момент, але не будемо загадувати" - відверто відповіла жінка.

Не так давно вона відсвяткувала свій день народження, І сталося це в Швейцарії з подругами. Їй чоловік подарував дорогий браслет популярного бренду, однак, яка його вартість - вона не знає.

Варто нагадати, що Еліна Світоліна вийшла заміж влітку цього року, і практично відразу після торжества вони з чоловіком вирушили в Токіо, де повинні були початися Олімпійські ігри.

Еліна Світоліна, фото: скріншот з відео
Еліна Світоліна, фото: скріншот з відео

Нареченій зібрали лавандовий букет, а наречений Гаель Монфіс був в костюмі фіолетового відтінку. Все весілля було виконано в таких тонах.

Разом вони з початку 2019 року, але, кілька разів розлучалися, після чого розуміли, що не можуть один без одного, і після примирення було зроблено пропозицію.

Нагадаємо, що Еліна Світоліна розповіла, чим підкорив її Гаель Монфіс

Раніше повідомляли, що Еліна Світоліна повернулася до Києва і кинулася в обійми Лесі Нікітюк

Також, перша ракетка України Еліна Світоліна завоювала 16-й титул WTA