Американський культурист, підприємець, кіноактор, продюсер Арнольд Шварценеггер частенько радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать більше 22,1 мільйонів чоловік.

Семиразовий володар титулу "Містер Олімпія" за свою довгу кар'єру зіграв у безлічі класичних фільмів, включаючи "Конан-варвар", "Термінатор", "Коммандо", "Хижак", "Подарунок на Різдво" і багато іншого.

Арнольд Шварценеггер, фото: gettyimages
Арнольд Шварценеггер, фото: gettyimages

Стало відомо, що його молодша дочка Христина воліє скромний і закритий спосіб життя, тоді як брати і старша сестра вибрали грітися в променях слави знаменитості. Її дуже бентежить її високий зріст, будучи трохи нижче батька. Однак коли вона одягає туфлі, приходить збентеження.

Він їздив разом з дівчинкою на зустріч з Гретою Тунберг, опинившись згодом на батьківщині актора, в Австрії. Там пройшла благодійна вечеря зі збору коштів для боротьби з кліматичними змінами.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Арнольд Шварценеггер з красунями-доньками, фото з відкритих джерел
Арнольд Шварценеггер з красунями-доньками, фото з відкритих джерел

Христина допомагає старшій сестрі Кетрін писати книги. Дівчина виступає в якості літературного агента і працює в компанії, заснованої Гвінет Пелтроу.

Нагадаємо, Кендалл Дженнер оголила ніжки заради коронного номера Періс Хілтон: "Ти будеш?"

Як повідомляв "Знай.ua", 75-річна бабуся наростила гору м'язів і готова дати фору навіть Шварценеггеру: хотіла заслужити повагу дочки

Знай.ua писав, чемпіонка світу з бодібілдингу пограла м'язами на сонці: Шварценеггер позаздрить