Відома українська актриса і зірка серіалу "Кріпосна" Наталка Денисенко частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать близько 240 тисяч чоловік.

В останній публікації вона попередила фанатів про те, що в профілі згодом буде з'являтися ціла безліч фотографій зі зйомок третього сезону серіалу "Кріпосна". А зараз вона опинилася на пляжі в білосніжному купальнику, демонструючи стрункість фігури.

Наталка Денисенко, фото: Instagram
Наталка Денисенко, фото: Instagram

"В променях✨ Що тут писати? Дуже тепло, море таке красиве... не знаю коли будуть "сімейні" фото, поки це зробити нереально🙈", - пише Наталка Денисенко В публікації.

При цьому трусики і ліфчик на 31-річній актрисі досить маленького розміру. Вона любить періодично підкреслювати свою сексуальність.

Наталка Денисенко, instagram.com/natalka_denisenko
Наталка Денисенко, instagram.com/natalka_denisenko

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Сонечко️️", "Гарного відпочинку, яскравих вражень🙌", "Вишукана слов'янська Краса😍", "Якось жарко стало в листопаді", "Карколомна жінка з красивою відточеною фігурою", "Наталка в образі сексуальності, інтригуюче", "Що за русалка🔥", "Прекрасного сімейного відпочинку! Ви його заслужили своєю наполегливою працею", - пишуть користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Денисенко)
Коментарі, скріншот: Instagram (Денисенко)

Нагадаємо, зірка "Кріпосної" Наталка Денисенко "розповніла" для зйомок 3 сезони: "Як ви терпите чоловіка?"

Як повідомляв "Знай.ua", новий маєток Жаданів і хто такі Безуси: що приготував третій сезон серіалу "Кріпосна. Жадана любов"

Знай.ua писав, зірка "Кріпосної" Наталія Денисенко заговорила зі своїм капелюхом: "Їй обіцяли..."