Нещодавно відома українська акторка, зірка серіалу "Кріпосна" і головна родзинка першого сезону романтичного реаліті "Холостячка" Ксенія Мішина зізналася, що зверталася по допомогу до професіоналів сфери психотерапії.

Цього разу Ксенія Мішина заявила, що розповість один з її страхів, який найбільше леденить душу, який здійснювався просто очах - вона опинилася в психіатричній лікарні. Дещо полегшувало ситуацію те, що вона потрапила туди з власної волі, в пошуках хоч якоїсь відповіді.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Ксенії Мішиної в мережі Instagram.

Публікація Ксенії Мішиної, скріншот: Instagram
Публікація Ксенії Мішиної, скріншот: Instagram

"Зайшовши в приймальний кабінет, мені стало ще гірше. Повірте, стіни цього закладу не надихають. Послухавши мою історію, повну жахіття і безсилля, лікар сухо вимовила: "Невроз. Але жити з цим можна. А з психотерапевтом, до якого я тебе відправлю, ти швидко з усім впораєшся". Так почалася моя нова глава, і саме з цього моменту в ній з'явився перший промінчик.

Популярні новини зараз
У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття
Показати ще

Інна Гурьєвна - так звали мого першого психотерапевта. До неї мене привезли, тому що ходити тоді я не могла, точніше боялася. На той момент зі мною в сумочці завжди були: електронний тонометр, щоб вимірювати тиск, корвалол і каптопресс, на випадок якщо я раптом почну вмирати.

Перше, про що терапевт зі мною домовилася, це про те, що найближчим часом я зміню цей набір бабусі, на набір дівчини. Спойлер: на це у мене пішов рік, протягом якого я поступово залишала вдома то одне, то інше, тренуючи довіру до світу. Наші зустрічі проходили кілька разів на тиждень, і якесь поліпшення я відчула відразу після першої терапії.

Всього ми займалися близько 3 місяців і це було справжнім знайомством з собою. Поступово я розкривала такі шари психіки, до яких раніше навіть боялася доторкнутися і саме цей страх і блокував мене, мою свідомість і тіло. Це було боляче, але чесно і вірно. Це надихало. Я відповідала собі на такі питання, від яких йшли мурашки по всьому тілу. Я ридала, кричала, била подушки. І я дуже її полюбила, тільки вона розуміла мене в той період життя і мої ПА поступово йшли.

Вона посіяла в мені зерно, найголовніше зерно мого життя: вірити собі! Вона навчила мене, що вірити собі - це дієслово, це означає йти за собою, своїми, навіть на перший погляд, дикими бажаннями і ніколи не змінювати внутрішнього навігатора. Тоді я нарешті зізналася собі, що я хочу і навіть зобов'язана стати акторкою. І з того моменту почалася нова глава…

P. S. Інна Гурьєвна, Я не знаю, чи читаєте ви мій Інстаграмм, але я вдячна вам донині за те, що ви підштовхнули мене до моєї правди і моєї долі", — пише Ксенія Мішина.

Ксенія Мішина, фото: Instagram
Ксенія Мішина, фото: Instagram

Раніше повідомляли, Мішина після розставання з Еллертом розповіла про панічні атаки і психіатричній лікарні: "Страх життя і смерті".

Як повідомляв Знай.uа, Оля Полякова зізналася Маші Єфросиніній в сильній залежності: "Це моя психологічна проблема".

Знай.uа писав, принц Гаррі не змирився з втратою леді Діани і пішов до психолога через Вільяма: "Я завжди буду...".