Не так давно стало відомо про те, що через 20 років після гучного розставання, найкрасивіша пара Голлівуду Дженніфер Лопес і Бен Афлек знову разом. У мережі продовжують з'являтися милі знімки від папараці.

Одні кажуть, що це не більше, ніж піар-хід, від якого обидва в плюсі, а інші ж вірять, що вони завжди один одного любили, і усвідомили це тільки зараз.

Про це повідомляє портал People.

Поки шанувальники сперечаються, пара просто проводять часом, який проводять удвох. Насолоджуються кожною хвилиною, адже, так багато часу були з іншими людьми.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Не так давно вони знову підлили масла у вогонь, адже папараці зняли дуже зворушливу сцену прощання. Бен Афлек і Дженніфер Лопес прибули на приватний аеродром. Як пізніше виявилося, відлітала тільки жінка, а актор приїхав, щоб її провести.

Перед тим, як зайти на борт літака, вони обіймалися, говорили, і багато цілувалися. Можливо, ми ніколи не дізнаємося всієї правди про їхні стосунки, але здається, що підробити таке щастя просто неможливо.

Вихідні вони провели разом, так як обидва дуже скучили. У них все ще напружений графік роботи, але вони завжди знаходять час один для одного, і це змушує вірити в те, що Справжня любов ще існує.

Нагадаємо, що в квітні цього року стало відомо про те, що співачка розірвала заручини з Алексом Родрігесом, з яким були разом близько п'яти років. У 2019 році бейсболіст зробив їй пропозицію, і в 2020 році повинна була відбутися весілля, яку довелося перенести через карантин.

І ось, як виявилося, не дарма. Практично відразу після розставання багато заговорили про те, що це через Бена Афлека, мовляв старі почуття прокинулися, і як виявилося, це дійсно так.

Нагадаємо, що Дженніфер Лопес вирушила підпирати стіни, поки Бен Аффлек не бачить

Раніше повідомляли, що Дженніфер Лопес з шевелюрою до попи показала, яка з неї господиня

Як повідомляв Знай.ua, закохані і красиві: кращі образи Дженніфер Лопес і Бена Аффлека тоді і зараз