Зірки українського шоу-бізнесу частенько виступають на корпоративах, сімейних святах і навіть на шикарних весіллях дуже заможних громадян. На таких заходах практично завжди гості вживають алкоголь, а ось як з цим живуть зірки? На це питання дали відповідь знайомі нам особи: Віктор Павлік, Павло Зібров, Монатік і багато інших зірок.

Про це стало відомо завдяки новому сюжету програми "Зірковий шлях", який вже доступний в мережі YouTube.

Журналісти задалися питанням, що ж це таке - алкоголь перед виходом на сцену. Допомога зв'язкам і зігріваючий напій, або просто непотрібний допінг?

Монатік, скріншот: YouTube
Монатік, скріншот: YouTube

"Ми не завжди ним користуємося, він часто залишається закритий. Але іноді буває, що ти просто з таким підзірваним голосом приїжджаєш, нікуди подітися - потрібно скористатися", — зізнається Діма Монатік.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

До речі, просить у свій райдер віскі і співак Віктор Павлік.

Віктор Павлік, скріншот: YouTube
Віктор Павлік, скріншот: YouTube

"Я вже хороших роки три не вживаю алкоголь взагалі. Ну, я слава Богу, від цього вже абсолютно незалежний і дуже цим пишаюся. У побутовому райдері є пляшка для хлопців-музикантів, для гурту, які зі мною виступають", - розповідає Віктор Павлік.

Павло Зібров, скріншот: YouTube
Павло Зібров, скріншот: YouTube

Співак Павло Зібров впевнений, що до алкоголю потрібно ставитися з повагою, адже він багато разів його рятував, і не тільки його.

Павло Зібров, скріншот: YouTube
Павло Зібров, скріншот: YouTube

"Було вже холодно, ми знімали влітку. Я загартований актор, я завжди з собою беру пляшку коньяку. Не вирішаться, але Народного артиста не обшукують. Я врятував знімальну групу - дядько Паша їм наливав, кожні 20-30 хвилин", - поділився історією Павло Зібров.

Раніше повідомляли, маленький син Віктора Павліка вразив схожістю з Катею Репяховою - від тата тільки очі.

Як повідомляв Знай.uа, Катерина Репяхова ніжно обійняла свого коханого чоловіка, і це не Віктор Павлік: "Який же славний...".

Знай.uа писав, Віктор Павлік похизувався своєю маленькою копією: Каті Репяхової тут немає.