Відома українська співачка Аліна Паш розповіла про те, як поїхала з друзями в Карпати, і потрапила в справжній ужастик. Що там сталося з її командою.

Новий пост вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно вона ділиться з шанувальниками різними історіями, новими треками, а також красивими кадрами.

Цього разу крім кадрів українських красот, була й історія, яка злегка лякає. Аліна Паш зазначає, що це міг бути звичайний пост про те, як же добре буває в Карпатах в будь-яку пору року, і як там можна насолоджуватися видами, природою, насолоджуватися тим, що ми українці. Однак, мова зовсім не про це, а про страшилку, яку вони бачили наяву.

Вільшанське водосховище-руслове водосховище на річці Теребля. Розташований у Тереблянській долині, в межах Хустського району Закарпатської області. У річці Теребля вони дітьми влітку любили купатися. Саме в рідному селищі Аліни Буштино вона впадає вже у велику і швидку річку Тису.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Аліна Паш, instagram.com/alinapash
Аліна Паш, instagram.com/alinapash

Діти між собою говорили, що там живе чудовисько, і мова у нього з використаних дитячих підгузників. Все дитинство співачка його боялася, і раптом, вчора їй вдалося подивитися на нього на власні очі.

"Я дивилася і плакала. Мені було не страшно, а боляче. Я чула стогони води, гір, всієї природи разом з цим жахливим чудовиськом, але не людей... не всіх людей, скажімо. Мабуть, тільки тих, хто сюди приходить рятувати і не здається. Вони тихо плакали разом з дощем, співали через сльози пісні і збирали руками кілограми сміття. Це місце може стати музеєм Еко-свідомості українців".

Аліна Паш, скріншот з відео
Аліна Паш, скріншот з відео

"Уявляю, як ми тут зробимо цей музей, як тут чисто, тихо, спокійно, без шашликів, алкоголю і дешевої музики, без корупційних схем, щоб знову швидко заробити, а висять гамаки і в них люди читають книги і якісно проводять час з рідними або ж самі собою" - сказано в повідомленні під постом.

Нагадаємо, що реперка Аліна Паш розповіла про своє дитинство

Раніше повідомляли, що реперку Аліна Паш занесло в потужне місце сили

Також Знай.uа писав, щореперка Аліна Паш вбралася в "терновий вінок", пішла по церквах і шаманах