Як відомо, цей рік для Анастасії Івлєєвої видався досить продуктивним, але складним. Вона не тільки почала знімати більше контенту, готується до відкриття бару і відсвяткувала День народження на широку ногу, але і розлучилася.

Чутки про розлад в родині блогерки Анастасії Івлєєвої і музиканта Елджея почали ходити ще влітку, але, пара ніяк не коментувала це, і час від часу ще з'являлася на публіці. Крім того, на музичній премії вони були разом, але, як виявилося потім, рішення про розлучення вже було прийнято.

І ось, вони все ж вирішили розповісти про це світу, але, зробили це красиво, так як розлучилися приятелями. В інтерв'ю Ксенії Собчак Настя розповіла, як все було насправді, хоч і втрачала кілька нюансів.

При цьому, варто відзначити, що незважаючи на те, що розлучення вже відбулося, і вони обидва готові до нового життя окремо, на холодильнику у Анастасії Івлєєвої все ще висять їх спільні фотографії. Про це стало відомо завдяки роликам, які дівчина знімає в stories на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Популярні новини зараз
60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все Газовики виписують штрафи на десятки тисяч гривень: кому зі споживачів готувати гаманці На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

Анастасія Івлєєва та Елджей, фото: Instagram
Анастасія Івлєєва та Елджей, фото: Instagram

Шанувальники помітили на одному з роликів, що на фотографіях є і Елджей, і Алла Пугачова, і просто особисті знімки дівчини. До слова, з колишнім коханим знімок був зроблений на святкуванні їх першої річниці шлюбу, яка була досить масштабною. Тоді здавалося, що ця пара буде разом завжди.

Елджей і Настя Івлєєва, фото з Instagram
Елджей і Настя Івлєєва, фото з Instagram

Елджей також часом згадує минуле, але, робить це в основному через пісні.

У шлюбі вони прожили практично два роки, і перед цим ще пару років зустрічалися.

Нагадаємо, що Настя Івлєєва "обдерла" до нитки Елджея після розлучення: тепер завидна наречена

Раніше повідомлялося, що возмущена Настя Івлєєва очікувала побачити сльози Елджея після розлучення, але той "знецінив" 3-річний шлюб

Також, Настя Івлєєва після розлучення з Елджеєм хоче підстригтися "під хлопчика" і податися в рокерші