Південнокорейський серіал в жанрі виживання і трилера "Гра в Кальмара" від Netflix набирає шалені обороти популярності з кожним днем, також як і його головні герої.

Акторка Хо Ен Чон зіграла в "Грі в кальмара" яскраву роль дівчини-перебіжчиці з Північної Кореї по імені Канг Сае-пек, під сюжетним номером 067. Після успішного дебюту в кіно, популярність дівчини у медіапросторі виросла зі швидкістю світла.

Хо Ен Чон, instagram.com/hoooooyeony
Хо Ен Чон, instagram.com/hoooooyeony

Відомо, що південнокорейська знаменитість за короткий термін стала новим амбасадором відомого бренду Louis Vuitton. Також, в кінці вересня дівчина вдало знялася для спортивного одягу Аdidas Originals.

В цей раз Хо Ен Чон показала результат чергової фотозйомки для Louis Vuitton. У кадрі модель позує в шкіряному костюмі з міні-спідниці і жакета з цікавими металевими заклепками. Також знаменитість залишила геолокацію - штат Каліфорнія, Лос Анджелес, в якому знаходиться відомий район Голлівуд.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Хо Ен Чон, фото з Instagram
Хо Ен Чон, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що серіал "Гра в кальмара" містив безліч підказок, які ніхто не помітив: все було, як на долоні

Нагадаємо, що Хо Ен Чон з "Гри в кальмара" показала бездоганне тіло і змусила чоловіків "піддатися" гріху: "Приголомшливе видовище"

Як повідомляв Знай.uа, пакістанець Алі з "Гри в кальмара" змінив "національність" і звернувся до шанувальників: "Я вас люблю"

Також портал Знай.uа писав, що відправить в нокаут "Гру в кальмара?" Трейлер південнокорейського серіалу "Доктор Брейн" прикував тисячі фанатів