Влада Седан розчулила шанувальників спільним фото з Олександром Зінченком і дитиною. Відповідний пост з'явився на офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська журналістка і дружина футболіста Олександра Зінченка, Влада Седан намагається регулярно ділитися фрагментами свого життя в соціальній мережі. За нею стежить вже понад 538 тисяч користувачів, які щодня чекають нового контенту і лайкають кожен пост.

Як відомо, зовсім недавно Олександр і його дружина Влада Седан вперше стали батьками. 1 серпня в 2021 році народилася їх довгоочікувана дочка, дитину назвали незвичайним ім'ям - Єва.

9 листопада Влада Седан опублікувала фотографію з хрещення дитини. Жінка тримає дочку Єву, яку одягли в маленьку сукню.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Хрещення нашого маленького дива 👼 🏼 😇 🙏 🏼 вчора наша сім'я поповнилася улюбленими кумами❤️", - повідомила вона.

Фолловери почали активно коментувати дану ситуацію.

" Єва Олександрівна Зінченко😍"; " на тата дуже схожа😍"; " на тата дуже схожа 😍", - повідомляють вони.

Раніше ми писали про те, що Влада Седан взялася за м'ячик чоловіка Олександра Зінченка: "Сімейний день"

Нагадаємо, що Олександру Зінченку пощастило: Влада Седан виставила бездоганне тіло в міні-сукні через 3 місяці після пологів

Як повідомляв Знай.uа, Влада Седан зізналася, на кого насправді схожа її з Олександром Зінченком дочка: "міні-копія"

Також портал Знай.uа писав, що еа Олександра Зінченка накинулися фанати після фото з Хабібом Нурмагомедовим: "коли з Кадировим..."