Відомий телеведучий масштабних українських шоу "Співають всі!" і "Маска" Володимир Остапчук любить радувати свою значну армію шанувальників яскравими публікаціями в соцмережі Instagram, де за ним стежать понад 520 тисяч осіб.

Цього разу Володимир поділився рідкісним і дуже зворушливим моментом зі своїм сином Еваном-Олександром, від колишньої дружини Олени Войченко, з якою прожив у шлюбі 12 років.

На опублікованому знімку в Insta Stories син і батько корчать кумедні пики і показують язика всім фанатам. У підписі до кадру Володимир зізнався, що дитина поділилася з ним новиною про те, що в його кімнаті оселився хороший монстр на ім'я Усипака. Турботливий батько захотів порадувати Олександра і написати книгу і назвати її "Пригоди Усипаки"

Скріншот з Insta Stories, Вова Остапчук
Скріншот з Insta Stories, Вова Остапчук

Раніше Володимир розповідав, що рідко бачиться з сином через конфлікт з колишньою дружиною. Але, рішуче заявляв змінити цю ситуацію і домогтися більшої комунікації з рідним чоловічком.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Володимир Остапчук з сином, instagram.com/vova_ostapchuk
Володимир Остапчук з сином, instagram.com/vova_ostapchuk

Раніше ми писали про те, що Володимир Остапчук, Оля Цибульська та Катерина Кухар зізналися, чи обговорюють інтимні справи з друзями: "У нас є група в WhatsApp..."

Нагадаємо, що Вова Остапчук робить все можливе, щоб втекти з "червоної" України: уколовся втретє

Як повідомляв Знай.uа, Вова Остапчук відвіз кохану Христину в Париж, щоб потрапити в казку: "Тільки вчуся дякувати"

Також портал Знай.uа писав, що Вова Остапчук "розщедрився" і нагодував маму фастфудом: молоду дружину Христину балує "по-багатому"