На сторінці в соціальній мережі Instagram відомого українського телеведучого Володимира Остапчука, який веде масштабні українські шоу " Співають всі!"і " Маска", з'явилася нова публікація.

Цього разу він поділився враженнями від відвідування відомого в Україні гіпермаркету. Як виявилося, в магазині Остапчук не тільки здійснює потрібні покупки, але і катається на візку для товарів.

"Коли ти їдеш в гіпермаркет, тому що можна покататися на візку. І купити більш ніж 500 товарів власних брендів @metrocc_ua зі знижкою до 50%. Тільки до кінця жовтня", - підписав смішне відео Остапчук.

При цьому телеведучий їде на візку по парковці перед магазином. Він одягнений в бежеві штани, такого ж кольору сорочку і світлу кавову жилетку-дутик.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Буде час і бажання - можеш приїхати з візком на Віннер Автомотів Форд на чашку кави», - запрошують його шанувальники в коментарях під повідомленням.

Влад Остапчук, фото з Instagram
Влад Остапчук, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що двічі одружений Володимир Остапчук навчив чоловіків спокушати жінок: "потім їй буде соромно"

Нагадаємо, що Вова Остапчук "замолив гріхи" з двома черницями: Папа Римський позаздрить

Як повідомляв Знай.uа, Володимир Остапчук зробив відверте зізнання на річницю, Молода дружина в розгубленості: "навіть не віриться"

Також портал Знай.uа писав, що родина Остапчуків святкує першу річницю: відверто про сварки, майбутніх дітей та ремонт у будинку