У середу, 10 листопада свій 25-й День народження святкує популярна українська співачка болівійського Походження Мішель Андраде. У своєму юному віці вона домоглася неймовірного успіху в шоу-бізнесі, і володіє приголомшливим почуттям стилю.

Про неї стало відомо завдяки одному з вокальних шоу, куди вона прийшла будучи 17-річним підлітком. Екзотична зовнішність і неймовірний талант зіграли на руку, і її запам'ятали з першого ж виступу.

Після Х-Фактора її помітив продюсерський центр MOZGI, який належить Потапу і його колишній дружині Ірині Горовій, і вони стали разом співпрацювати.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Хіти почали набирати популярність, і Мішель Андраде отримала визнання в шоу-бізнесі. Крім того, у неї є унікальна фішка, яку мало хто зможе повторити - художній свист, який вона використовує в своїх піснях і на виступах.

Не можна не відзначити приголомшливе почуття стилю юної дівчини. На знімках, які регулярно з'являються на її сторінці в соціальній мережі Instagram можна помітити, що кожен новий образ перевершує себе.

Ось, наприклад, шкіряний наряд, який вона використовувала в одному зі своїх останніх кліпів. Вийшов він зухвалим, а також слізка відвертим завдяки великому розрізу на ногах.

Що стосується повсякденного стилю одягу - в основному це джинси і кофти, досить стандартно. Однак, у дівчини це виходить з'єднувати так, що не втрачається ні харизма, ні сексуальність.

Не так давно співачка стала однією з ведучої програми "Орел і решка", і тепер постійно подорожує по світу. Там шанувальники все частіше почали бачити свого кумира в красивих коротких сукнях, які підкреслюють струнку фігуру дівчини.

Нагадаємо, що Мішель Андраде з "Орла і Решки" згадала найдивніше весілля у своєму житті

Раніше повідомляли, що Мішель Андраде після розставання з Микитою Ломакіним вирушила до Азербайджану

Раніше повідомляли, що ведуча "Орел і Решка" Мішель Андраде вирушила на Кіпр заради мільйонера