Стало відомо про те, що популярна українська співачка, а віднедавна ще й телеведуча популярного шоу "Орел і Решка", Мішель Андраде побувала в гостях у справжніх Пакистанських горян.

Співачка і ведуча тревел-шоу "Орел і Решка. Земляни"(Новий канал) поспілкувалася з дивовижним народом. Знайомство з Північною частиною Пакистану почалося з горян. Саме їх перших побачила співачка і ведуча тревел-шоу "Орел і Решка", яке по суботах показує Новий канал.

Орел і Решка, фото: Новий канал
Орел і Решка, фото: Новий канал

При цьому, не можна не відзначити, що дістатися до них - завдання із зірочкою, так як там дуже небезпечна, часом навіть екстремальна дорога. У цій місцевості вони звивисті, розбиті, а що найголовніше - дуже вузькі. Автомобілі самі ледве проїжджають, а розминутися часом неможливо.

Орел і Решка, фото: Новий канал
Орел і Решка, фото: Новий канал

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Пакистанські траси іноді навіть називають дорогою смерті, так як щороку вони забирають життя десятків людей, а сідати самому тут за кермо - самогубство, тому потрібно обов'язково брати водія, який вже знайомий з цією обстановкою.

Орел і Решка, фото: Новий канал
Орел і Решка, фото: Новий канал

"Коли ми піднялися на саму вершину, це дуже відчувалося - голова боліла, вуха заклало, стан незрозумілий. До своєї мети - найвищого поселення в околиці-ми дісталися до вечора. Знаходиться воно на висоті 4 тисячі 114 метрів!"- розповіла Мішель Андраде після зйомок.

Живуть горяни на плато Деосай, пасуть корів, кіз, а також постійно допомагають туристам. Будинки їх нагадують споруди з кам'яного віку, і провівши час тут вже почнеш сумніватися, що на дворі 21-е століття. Всі продукти привозять з міста, а водоропровід не так давно проклали.

Орел і Решка, фото: Новий канал
Орел і Решка, фото: Новий канал

Пакистанці завжди відчувають зв'язок зі своїми предками, і завжди хочуть повернутися назад.

"Я пролетіла тисячу кілометрів, щоб побачити незвичайних землян з якимись незвичайними обрядами, а виявляється цивілізація дісталася і на 4 кілометри над рівнем моря",-зазначила ведуча тревел — шоу на Новому каналі.

Нагадаємо, що зірка "Орел і Решка" Мішель Андраде розсмішила купанням зі свинкою

Також, Мішель Андраде після розставання з Микитою Ломакіним вирушила до Азербайджану

Раніше повідомляли, що ведуча "Орел і Решка" Мішель Андраде вирушила на Кіпр заради мільйонера