Відомий для українських слухачів і глядачів, а також доволі популярний в 90-х роках співак Ель Кравчук (44-річний Андрій Вікторович Остапенко) вирішив нагадати про себе цікавим перфомансом. У якийсь момент уважні любителі поп-музики поцікавилися, куди ж пропав їх улюблений виконавець.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Ель Кравчука в мережі Facebook.

Публікація El Кравчук, скріншот: Facebook
Публікація El Кравчук, скріншот: Facebook

В описі до нових фото співак написав: відповідь на питання "Де пропадав El Кравчук 10 років?". Також можна помітити, що виконавець додав три знімки, на яких постав у ролі одиночного демонстранта з табличками в руках.

Ось, що було написано на табличках: "El Кравчук був, є, буде", "Вип'ю вина, вип'ю до дна".

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Публікація El Кравчук, скріншот: Facebook
Публікація El Кравчук, скріншот: Facebook

Також можна побачити, що під знімками зібралися або шанувальники, або друзі артиста і написали: "Звучить, як запрошення", "очі хмільні, думи дурні", "знову один... знову одна...".

Коментарі до публікації, скріншот: Facebook
Коментарі до публікації, скріншот: Facebook

Раніше повідомляли, зірка 90-х Ель Кравчук розповів, чому відмовився від батьківства за 100 тисяч доларів: "Був шанс...".

Як повідомляв Знай.uа, Melovin показав, чим займався в дитинстві: "Колишніх шанувати".

Знай.uа писав, пити чи не пити? Віктор Павлік, Павло Зібров, Монатік та інші зірки шоубізу розповіли, що допомагає їм перед виходом на сцену.