Відома українська співачка Оля Полякова вирушила зараз у відпустку на Мальдіви, разом з усією своєю сім'єю. Тепер вона дражниться новими кадрами з райських островів і демонструє струнку фігуру.

Новий пост вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина публікує кадри, які пов'язані з усім, що відбувається у неї в житті.

Зараз, так як вона у відпустці, стрічка буде заповнена сонячними кадрами, як цього разу. На фотографіях співачка позує на тлі пляжу. Поки шанувальники вибирали найкращий знімок, Оля вирішила розповісти, що вона відчуває, коли прилітає на Мальдіви.

Оля Полякова, фото: Instagram
Оля Полякова, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Я обожнюю Мальдіви! Я закохалася в них, як тільки перший раз увидидела, це було 13 років тому, з тих пір, намагаюся хоча б раз в 2 роки побувати! Ні з чим не порівнянний океан, пісок сонце, і запаморочливий колір води! Я була в різних умовах на Мальдівах, і в суперлакшері, і в дуже простих, класно скрізь" - сказано під публікацією.

Цього разу, як вона сама зізнається, їм казково пощастило, адже вони потрапили в еко готель, який сподобався всій родині. Сервіс на високому рівні, і при це натуральність абсолютно у всьому - від дизайну до їжі.

У коментарях користувачі почали писати, що вони думають про цей знімок.

"Оля, ви прекрасні на будь фото🔥 🔥 🔥";

"2🔥🔥🔥";

"😍😍😍😍красуня";

"18 років не більше 😂😂💃🕺😁👀🌟🌟🌟🌟🌟🕦👀";

"Ольга, чудово виглядаєте🔥. Де мені взяти такий же животик?😊";

"🔥🔥🔥🔥🔥";

"3🔥".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, що Оля Полякова зізналася, чим займалася з Дзідзьо далеко від чоловіка

Раніше повідомлялося, що Оля Полякова отримала в подарунок "розчепірку", Данилко поруч навіть не почервонів

Також, Оля Полякова показала запухлу дочку Машу після нічних розваг