У мережі вирішили порівняти образи Меган Маркл з матір'ю її чоловіка принца Гаррі. Виявилося, що багато взято з нарядів самої принцеси Діани.

Новий пост був опублікований в соціальній мережі Instagram, яка присвячена принцесі Діани. Там порівнюють те, як одягалася свого часу дівчина, і зараз дружина принца Гаррі.

Ось, наприклад, на першому знімку вони по всій видимості обидві в положенні, чекають появи на світ малюка, і на обох пальто зеленого, злегка смарагдового відтінку. Крім того, схожий навіть візерунок, який розташований по всьому поряд. Меган Маркл не вистачає лише невеликого капелюшка, і тоді образ був би повністю доповнений.

Меган Маркл і принц Гаррі з донькою
Меган Маркл і принц Гаррі з донькою

Далі йде знімок в довгій сукні жовтого кольору. Варто при цьому відзначити, що у обох членів королівської сім'ї воно злегка обтягує, але принцеса Діана зверху одягла ще такого ж відтінку накидку. Багато хто може подумати, що це збіг, але є теорії, що це спеціальний хід з боку Меган Маркл.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

На наступних кадрах біло-блакитне плаття, у обох жінок воно дуже схоже за рахунок принта.

Принцеса Діана, скріншот: Youtube
Принцеса Діана, скріншот: Youtube

Одне з недавніх фото Меган Маркл в білій сукні, в якому вона виступала на публічному заході в США також порівняли з матір'ю її чоловіка. У схожому Принцеса Діана також з'являлася на публіці, і тоді це викликало фурор.

Варто відзначити, що в пресі досить часто порівнюють Меган Маркл і принцесу Діану, так як обидві піддавалися критиці, і були не дуже тепло прийняті в королівській родині. Багато хто навіть побоюється, що жінка може повторити долю принцеси.

Нагадаємо, що принцу Гаррі заборонили надягати парадну форму на військовий корабель

Раніше повідомляли, що еРІНЦ Гаррі і Меган Маркл показали майбутню спадкоємицю престолу Великобританії

Також, принц Гаррі і Меган Маркл влаштували гучний скандал в готелі: скоро можуть розлучитися