Прийшов час для зізнань від родичів, хоч навіть і зведених. Сестра герцогині Сассекської, яка здобула популярність завдяки саме різким висловлюванням про зведену сестричку Меган Саманта Маркл прокоментувала скандальне інтерв'ю Опрі Вінфрі.

На думку Саманти, шлюб герцога і герцогині Сассекських завершиться розлученням, якщо вони не отримають "широку консультацію" психологів.

Про це стало відомо завдяки повідомленню авторитетного американського видання The New York Post.

Саманта Маркл, фото: pagesix
Саманта Маркл, фото: pagesix

Саманта Маркл припустила, що герцог, можливо, вже "ставить під сумнів" шлюб, і передбачила, що принц Гаррі може "стати неприємним", коли "почне не погоджуватися з нею або віддалятися від неї".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Також вона передбачила, що герцог і герцогиня Сассекські поїдуть вибачатися, за те, що вони наговорили в інтерв'ю Опрі Вінфрі, звинувативши королівську сім'ю в расизмі. Саманта Маркл звинувачує сестру в "нарцисичному розладі особистості", і нагадала, як вона "образила" їх батька Томаса Маркла, в черговий раз, порадивши сестрі, принести публічні вибачення.

Саманта Маркл, фото: pagesix
Саманта Маркл, фото: pagesix

"Я бачу, що це закінчиться розлученням, якщо вони не отримають велику консультацію і не погодяться працювати над тим, щоб бути чесними, працювати над вибаченнями перед усіма, кого вони образили, поводячись в останні два роки, як слони в посудній крамниці", — сказала вона, додавши, що вони завдали британській королівській родині великої шкоди.

"Можливо, Гаррі вже сумнівається в тому, що відбувається, якщо у нього, звичайно, функціонує лобова частка. Да ладно, йому ж не 12", - додала Саманта Маркл — "Який чоловік буде щасливий і йому буде комфортно в такому стані? Думаю, що він починає заперечувати або навіть віддалятися від неї, і може стати неприємним, якщо у нього не буде хорошого адвоката або їм не нададуть дійсно хорошу консультацію".

Раніше повідомляли, Міддлтон знову стала мамою - улюблениця королівської сім'ї народила дівчинку.

Як повідомляв Знай.uа, гучні скарги Меган Маркл дійшли до Єлизавети: у Букінгемському палаці підняли шум.

Знай.uа писав, Єлизавета II втекла від проблем після інтерв'ю принца Гаррі і Меган Маркл на Марс.