Популярна і дуже впізнавана фітнес-тренер й тренер на шоу "Зважені та щасливі" Аніта Луценко, знайшла спосіб порадіти вже досить прохолодній, але сонячної осені. Цей листопад Аніта радить провести з тренуваннями і навіть показала на своєму прикладі, як це можна зробити в "легкому" режимі, продемонструвавши свої бігові заняття.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Аніти Луценко в мережі Instagram.

Публікація Аніти Луценко, скріншот: Instagram
Публікація Аніти Луценко, скріншот: Instagram

"Листопад. 5 хвилин розминка, біг легкий. Спеціальні вправи 10 хвилин, по 20 метрів. 5 підходів 2 хвилини швидкий біг плюс 1 хвилина підтюпцем. 5 хвилин заминка. За підсумком вийшло 5 кілометрів, в цілому", - коротко написала Аніта, зазначивши кожен свій етап зеленою галочкою, яка свідчить про виконання завдання.

Нова публікація Аніти Луценко буквально за годину зібрала кілька тисяч лайків, а також вельми активний "зворотний зв'язок" від своїх шанувальників.

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось НМТ 2024: абітурієнтам розповіли, кому не світить вступ до ВНЗ Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Аніта Луценко, фото: Instagram
Аніта Луценко, фото: Instagram

У новому відео можна побачити, як тренер "Зважених та щасливих" втекла до лісу, заради придбання ще сильніших м'язів й "скидання" всього зайвого.

Також варто нагадати нашим читачам, що нещодавно Аніта Луценко розповіла про так зване "перезавантаження". Вона точно знає, що час від часу хочеться по життю натиснути кнопочку "оновити".

"Перезавантаження! Час від часу хочеться по життю натиснути кнопочку "оновити". Коли я зациклююся, думки по колу, втрачаю натхнення або просто накопичується рутина або втома. Я періодично роблю такий собі рестарт. У мене це: 21 день мовчання в храмі; поголитися; пройшла курс повної освіти базового тренера через 20 років по закінченню вищого навчального (заново анатомія, фізіологія, але на останніх дослідженнях)", - розповідає Аніта.

Раніше повідомляли, тренер" Зважених і щасливих "Аніта Луценко відмовила нареченому ще не отримавши пропозиції: "Упустив".

Як повідомляв Знай.uа, Аніта Луценко розкрила всі корисні властивості брокколі, міф розвіяний: "Навіть кіт їсть".

Знай.uа писав, Аніта Луценко поділилася історією про раптову аварію, тепер не хоче собі Tesla: "Відключила гальма і їхала у вантажівку".