Відома українська дзюдоїстка, чемпіонка і зірка Олімпійських ігор Токіо Дар'я Білодід знову поділилася з шанувальниками цікавою публікацією в соцмережі Instagram, де за нею стежить вже майже півмільйона людей. Цього разу спортсменка поміркувала про те, чому люди не задоволені своїми тілами.

"Нещодавно прочитала жахливу статистику. 70% жінок і 63% чоловіків не задоволені своєю зовнішністю, тілом і параметрами. При цьому 40% людей, які починають тренування, закидають їх вже через тиждень. А 80-90% - перестають займатися вже через три місяці. Дивна закономірність... Всі хочуть добре виглядати, подобатися собі і оточуючим. Але в той же час мало хто докладає якісь зусилля для цього»,-задумалася дівчина.

Скрін, Instagram Білодід
Скрін, Instagram Білодід

Вона зазначила, що для неї фізична активність і правильне харчування - це в першу чергу про любов до себе. Адже ніхто не буде піклуватися про ваш зовнішній вигляд і здоров'я, поки ви самі не почнете це робити.

Скрін, Instagram Білодід
Скрін, Instagram Білодід

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Вона також поділилася особистою думкою про те, як зробити це правильно.

  • ніяких виснажливих дієт,
  • правильні тренування і харчування,
  • відмова від шкідливих звичок,
  • робота над мисленням, самооцінкою та впевненістю,
  • підтримуюче оточення і професійні наставники.

Публікацію вона супроводила фото, на якому стоїть в купальнику яскраво-рожевого кольору на березі моря. На голові у неї-крислатий капелюх.

«На жаль, так і є. Людям необхідно навчитися любити себе і своє тіло!", "А що в твоєму тілі-то хорошого?» , - коментують пост читачі.

Скрін, Instagram Білодід
Скрін, Instagram Білодід

Раніше повідомляли, найкрасивіша чемпіонка України Дарина Білодід влаштувала "битву купальників": відразу і не зрозуміти, скільки їх.

Як повідомляв Знай.uа, Дарина Білодід вразила нескінченними ногами в лосинах: "що за анаконда?".

Знай.uа писав, Дарина Білодід задумалася про чорну смугу в житті: "здатися і піти на дно".