Відома українська телеведуча та блогерка Леся Нікітюк поділилася з підписниками кумедним фото свого песика Рафіка.

Леся Нікітюк має дуже багато шанувальників. саме тому зірка щодня намагається тішити їх новими фото, відео чи просто цікавими новинами з особистого та творчого життя на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за нею стежить 3.7 мільйона осіб.

Леся Нікітюк, фото з Instagram
Леся Нікітюк, фото з Instagram

Цього разу у Instagram у розділі stories зірка вирішила поділитися кумедною світлиною зі своїм песиком. Леся Нікітюк приміряла на свого песика Рафіка намисто з перлами. Аби зробити сою публікацію більш веселою вона вирішила додати кумедний підпис:

Скріншот stories Леся Нікітюк
Скріншот stories Леся Нікітюк

"Мужчина, беріть жемчуг і не видумуйте...", - так Леся Нікітюк підписала фото зі своїм песиком.

До слова, раніше Леся Нікітюк зізналася, що її улюблений песик ще той "шкідник". Виявилося, що через нього зірка мала неприємність – Рафік погриз її улюблені туфлі-човники.

Леся Нікітюк, instagram.com/lesia_nikituk
Леся Нікітюк, instagram.com/lesia_nikituk

Популярні новини зараз
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

"Такі, класичні, під усе. В кожної дівчини мають бути такі туфлі. І він мені їх так погриз, що я приходжу, дивлюся на цей туфель – а він під столом тако…", - розповіла вона.

Нагадаємо, Леся Нікітюк пообідала супом зі склом: "Думаєте це діамант?".Телеведуча поскаржилася на один із закладів, в якому замовила небезпечний суп.

Раніше Знай писав, Леся Нікітюк у чорному халатику перетворилася на японську гейшу: шукає самурая

Також Знай повідомляв, Леся Нікітюк перетворилася на мандрівницю в часі і телепортувалася в село: "Минуле, яке я ніколи не забуду"