Відомий телеведучий масштабних українських шоу "Співають всі!" і "Маска" Володимир Остапчук любить радувати свою значну армію шанувальників яскравими публікаціями в соцмережі Instagram, де за ним стежать понад 500 тисяч осіб.

Телеведучий поділився новиною про те, що його молода дружина Христина зважилася на другу дозу вакцинації від коронавірусу. Володимир зазначив, що ще декілька місяців тому дівчина категорично не хотіла колотися і її думка була непохитна. Також артист додав, що рішення Христини пройти дану процедуру було прийнято добровільно, і він ніяк не вплинув на її думку.

Вова Остапчук з дружиною, фото з Instagram
Вова Остапчук з дружиною, фото з Instagram

Як відомо, сам артист вакцинований, і більше того, зовсім недавно він зробив третю дозу. Для подорожі до Франції йому потрібно було вколотися вакциною іншого виробника, і Володимир, не сумніваючись, погодився на ще одне щеплення.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Вова Остапчук готовий піти на багато чого заради зустрічей з сином від колишньої: "Значить потрібно..."

Нагадаємо, що одруженого Володимира Остапчука підловили на "злочині": "Перемогло бажання"

Як повідомляв Знай.uа, Володимир Остапчук, Оля Цибульська та Катерина Кухар зізналися, чи обговорюють інтимні справи з друзями: "У нас є група в WhatsApp..."

Також портал Знай.uа писав, що Вова Остапчук "розщедрився" і нагодував маму фастфудом: молоду дружину Христину балує "по-багатому"