48-річний Південнокорейський актор Лі Джон Дже зовсім не часто радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать більше 4,7 мільйонів чоловік.

Чоловік зіграв головну роль, втілив на екрані образ № 467 в серіалі "Гра в кальмара" від Netflix. Він знявся в таких картинах, як "Будиночок біля моря", "Новий Світ", "Той, хто читає обличчя", "Місто сонця, що сходить", "Служниця" і багатьох інших.

"Гра в кальмара", скріншот: Youtube
"Гра в кальмара", скріншот: Youtube

Цей трилер подивилися мільйони людей і тепер відомо, що творець проекту приступив до роботи над другим сезоном, поки Лі Джон Дже поділився новими фотографіями.
Чоловік знявся спеціально для італійського будинку моди, виробника одягу, парфумерії та аксесуарів Gucci. Він постав в оксамитовому, зеленому костюмі, а потім і зовсім з чорними рукавами.

"Гра в кальмара", кадр з серіалу
"Гра в кальмара", кадр з серіалу

"Я люблю тебе", "Завжди будьте обережні і залишайтеся в безпеці❤️", "Ти середніх років, але я хочу тебе", "Красунчик🤤", "Сер, я думаю, що всі в кінцевому підсумку закохаються в вас, включаючи мене", "Куди так елегантно і красиво🙈😍", "Люблю його характер. Вірний. Добрий. Турботливий. Його руйнує тільки його пристрасть до азартних ігор", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Хо Ен Чон з "Гри в кальмара" впевнено піднялася на "вершину" Голлівуду стрункими ніжками

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", Netflix зніме другий сезон "Гри в кальмара": чого очікувати від південнокорейського хіта

Знай.ua писав, Сон Кі Хун або вербувальник син №001? Другий сезон "Гри в кальмара" від Netflix розповість про творця