Харківський бізнесмен і головний герой 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк" Михайло Заливако у фіналі вибрав Анну Богдан (Сторожук).

З того моменту дівчина поділилася безліччю публікацій на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 270 тисяч осіб. Новий пост Анна почала зі слів, що "вони" можуть змінити життя її фанатів.

Анна Богдан і Михайло Заливако, instagram.com/hannastorozhuk
Анна Богдан і Михайло Заливако, instagram.com/hannastorozhuk

"Iноді для того, щоб кардинально змінити своє життя досить почути думку успішної людини або прочитати нову главу улюбленої книги... Колись я прочитала не одну книгу з психології, які залишили значний слід у моєму житті", - написала Ганна Богдан у публікації.

Після цього дівчина поверталася до цих творів, бо любить перечитувати виділені рядки і розуміти, що вони створили з неї ту, ким вона зараз є.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Анна Богдан, фото: Instagram
Анна Богдан, фото: Instagram

Тому Анна поділилася списком з шести книг, які вплинули на її життя. Перша з них - "Парадокс пристрасті" Деліс, Філліпс. Далі йдуть "Хочу і Буду" м. Лабковський, "Як завоювати друзів і впливати на людей" Д.Карнегі, "Правда про брехню" - Стен Б. Уолтерс, "Iгри, в які грають люди. Люди, які грають в ігри" Е. Берн, "Як перестати турбуватися і почати жити" Д. Карнегі.

Для знімка вона вибрала кадр, зроблений у фотостудії - чорні масивні чоботи, плащ і сонцезахисні окуляри.

Нагадаємо, Юля "Зайка" з "Холостяка" відкрила свою головну таємницю: "Я зрадила себе..."

Як повідомляв "Знай.ua", Даша Ставнича з "Холостяка" заговорила про ковида і сучасних чоловіків: "Смак пропав"

Знай.ua писав, Анна Богдан заговорила про болісне розлучення з колишнім - Михайлу Заливако варто прикрити вуха: "Я відчувала себе..."