Донька народної артистки України Ніни Матвієнко Антоніна обожнює радувати віддану армію шанувальників свіжими і яскравими публікаціями у соціальній мережі Instagram, де за нею стежить майже 100 тисяч осіб.

Замість звичних фотографій зі зйомок, проектів і заходів, Антоніна вирішила поділитися буденним моментом свого життя, де вона - турботлива мама, любляча дружина і проста українська жінка.

Тоня Матвієнко, instagram.com/tonya_matvienko
Тоня Матвієнко, instagram.com/tonya_matvienko

У своїх Insta Stories артистка показала, чим вона займається у вільну хвилину, поки її молодша донька Ніна на розвиваючих заняттях. На опублікованому кадрі Антоніна тримає в руках невелику книгу з дуже інтригуючою назвою "Покінчи з "хорошою дівчинкою". Автором є Махо Мольфіно - аргентино-американська письменниця, коуч, експерт з питань жіночого лідерства і психолог.

Скріншот з Insta Stories, Тоня Матвієнко
Скріншот з Insta Stories, Тоня Матвієнко

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Махо Мольфіно у своїй книзі пише про п'ять міфів "хорошої дівчинки": про правила, досконалість, логіку, гармонію і жертовність, які кожна жінка повинна подолати, щоб мати владу над своїм життям.

Раніше ми писали про те, що Тоні Матвієнко ніколи ставати до плити? Арсен Мірзоян показав своє майже "холостяцьке" меню

Нагадаємо, що Антоніна Матвієнко знайшла "заміну" Арсену Мірзояну після розлучення батьків: "Нікому тебе не віддам"

Як повідомляв Знай.uа, Тоня Матвієнко відправила доньку не від Мірзояна до "гарних хлопців": "Яка ти доросла"

Також портал Знай.uа писав, що Тоня Матвієнко показала дітей Арсена Мірзояна від першого шлюбу і розповіла про стосунки з ними: "Звичайно"