Відомий український хореограф-постановник Євген Кот пояснив, чому відмовився від участі в шоу "Танці з зірками", який в 2019 році здобув перемогу на його паркеті разом з акторкою Ксенією Мішиной.

Як відомо, хореограф зайняв крісло судді в новому сезоні "Україна має талант", що дуже здивувало його численних шанувальників. Як тільки всі дізналися про старт зйомок іншого, не менш успішного шоу "Танці з зірками", багато були впевнені в участі артиста. В інтерв'ю виданню "КП в Україні" Євген Кот відверто відповів на хвилююче питання і пояснив, чому вирішив відмовитися.

Як повідомив танцюрист, організатори запрошують його в танцювальне шоу щорічного, але завжди отримують відмову. Для Євгена це вже пройдений етап, який приніс йому немаленьку успішність і визнання. Він не хотів витрачати свої ресурси на те, що йому вже нецікаво і не приносить бажаних грошей.

"Мене запрошують щороку. Всі мої участі в цьому проекті були успішними, тому цей проект - пройдений етап. Я поставив в ньому хорошу крапку на високому рівні. Я людина, яка знає ціну собі, своїй професії, тому не хотілося витрачати так багато часу, сил і здоров'я, що забираються проектом "Танці з зірками", і при цьому не заробляти стільки, у скільки я оцінюю свою працю. Мені цікаві інші ролі. Цього року теж запрошували, але ви знаєте, що я вибрав", - сказав Євген Кот в інтерв'ю.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Женя Кот, фото з instagram
Женя Кот, фото з instagram

Нагадаємо, що Євген Кот проміняв дружину на Ксенію Мішину: "Мені дуже подобається"

Як повідомляв Знай.uа, переможець "Танці з зірками" Євген Кот перенісся в "Кріпосну" з таємничою незнайомкою: "Мішина все-таки..."

Також портал Знай.uа писав, що суддя "Україна має талант" Євген Кот показав справжнє кохання з молодою дружиною - так вигнеться не кожна