Популярна українська фітнес-тренер і ведуча на шоу "Зважені та щасливі" Марина Боржемська частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 580 тисяч чоловік.

Зараз вона знову звернула увагу на курячі яйця, згадавши фрагмент з героїнею Джулії Робертс з фільму "Наречена, що втекла". Її персонаж задалася питанням, в якому вигляді любить їсти яйця і вирішила перепробувати всі існуючі варіанти.

Марина Боржемская, фото: Instagram
Марина Боржемская, фото: Instagram

"Мені здається, я схиляюся до глазунье і відвареним некруто. А якому вигляді ви любите яйця найбільше?😏", - пише Марина Боржемська в публікації.

На фотографіях фітнес-тренер показала українцям, як виглядає той чи інший вид приготованого яйця. Можна помітити вісім видів-круто, смажене, яєчня з двох сторін, некруто, омлет, запечене, пашот і скрембл.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Марина Боржемская, фото: Instagram
Марина Боржемская, фото: Instagram

"Завдяки вашій програмі-пашот🙌", "Скрамбл😊", "В принципі в будь-якому!❤️ Останнім часом всмятку стали трохи більше подобатися", "Мій фаворит-омлет", "Люблю в смятку і запечене, і пашот😍", "Я люблю яйце пашот😍", "Люблю глазунью і омлет. Треба спробувати ще запечене🤔", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Марина Боржемська згадала найближчих людей у своєму житті: колишнього чоловіка Узєлкова там не виявилося

Як повідомляв "Знай.ua", Марина Боржемська цілу годину потіла на кухні з кухарем-красенем, але схуднути не вийде: "Ми це зробили..."

Знай.ua писав, Боржемська, Камінська і Монро зізналися, кого назвали в ліжку чужим ім'ям: погана пам'ять на чоловіків або помста?