Відома українська блогерка і Дружина Віктора Павлика Катерина Репяхова частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 130 тисяч чоловік.

Зараз жінка зважилася розповісти про заміський комплекс під назвою "Верхоли", хоч і з невеликим запізненням після даної обіцянки. Її дуже порадувала природа і велика територія. Однак є і неприємності, як, наприклад, величезні сходи на сніданок і відсутність ліфта, пандусів.

Катерина Репяхова, скріншот: Youtube
Катерина Репяхова, скріншот: Youtube

"Ось за це у мене душа болить найбільше. Чому люди з обмеженими можливостями повинні відчувати себе не такими😔 з колясками сім'ї звичайно ж теж. Можливо, нам попався такий маленький стандарт для мами, але якщо там бути удвох, там поміститися неможливо. Валізи розкрити просто ніде", - пише Катерина Репяхова в публікації.

Катя Репяхова і Віктор Павлік, instagram.com/viktorpavlik
Катя Репяхова і Віктор Павлік, instagram.com/viktorpavlik

Після цього, вона нагадала, що комплекс був побудований зовсім недавно, але там є багато недоліків, які не врахували і не спробували їх позбутися. Відсутність звукоізоляції - другий мінус, і наостанок - величезні ціни в ресторані.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Катерина Репяхова, скріншот: Instagram
Катерина Репяхова, скріншот: Instagram

Нагадаємо, маленький син Віктора Павлика вразив схожістю з Катею Репяховою - від тата тільки очі

Як повідомляв "Знай.ua", Катерина Репяхова та Анастасія Приходько поскаржилися на відсутність весільної сукні: "Уявіть, проспали..."

Знай.ua писав, Катерина Репяхова задумалася про вік Віктора Павлика: син в школу, батько на пенсію