Зі Сполучених Штатів Америки "прибігли" на всіх парах дуже цікаві новини, з ноткою мотивації. Так, 105-річна американка Джулія Хокінс на прізвисько "Ураган" встановила світовий рекорд з бігу на Іграх для літніх людей. Змагання пройшли в сонячному штаті Луїзіана.

Про це стало відомо завдяки відео на YouTube-каналі NOLA.com.

Джулія Хокінс, скріншот: YouTube
Джулія Хокінс, скріншот: YouTube

Відомо, що в змаганнях Джулія Хокінс брала участь у віковій категорії 100+. Під заохочувальний свист трибун 105-річна американка подолала стометрівку за 1 хвилину і 2,95 секунди.

При цьому спортсменка залишилася незадоволена результатом, і заявила, що хотіла пробігти менше, ніж за хвилину.

Популярні новини зараз
Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Джулія Хокінс, скріншот: YouTube
Джулія Хокінс, скріншот: YouTube

Найцікавіше - Хокінс почала займатися бігом у віці 101 року. І за її плечима вже є один світовий рекорд. У 2019 році вона пробігла 50 метрів за 46,07 секунд. До цього жінка-ураган займалася велогонками, але коли змагатися стало ні з ким, переключилася на біг.

"Я люблю бігати і люблю надихати інших. Я хочу продовжувати бігати якомога довше і хочу сказати: ви повинні залишатися активними, якщо хочете бути здоровими і щасливими з віком", — говорить бігунка.

Раніше повідомляли, найкрасивіша спортсменка України Дарина Білодід в купальнику напоролася на критику: "Що в твоєму тілі хорошого?".

Як повідомляв Знай.uа, Марина Боржемська згадала найближчих людей у своєму житті: колишнього чоловіка Узєлкова там не виявилося.

Знай.uа писав, це "Холостячка" або Олімпійська чемпіонка? Дар'я Білодід показала шикарні ніжки на фоні дубайського "Паруса".