Відомий український хореограф і танцюрист Владислав Яма вирішив розповісти, чому вони вирішили завести собаку, і як вибирали місце для невеликої відпустки всією сім'єю.

Нове інтерв'ю вийшло в програмі" Світське життя " на телеканалі 1+1, не змінною ведучою якої є Катерина Осадча.

Влад Яма зі своєю сім'єю відразу практично після прильоту вирушили на зйомки шоу "Танці з зірками", так як п'ять днів їх не було в країні. Пара знайшла місце для сімейного відпустки, який, через завантажений графік, тривав всього п'ять днів.

Для відпочинку вони вибрали райські острови-Мальдіви.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають
Показати ще

"Воно так відчувалося, ніби ми там були два тижні. У нас була і буря, і шторм, практично цунамі. Я вже складала план, як ми будемо вибиратися з цього готелю. Це дуже багато емоцій " - каже дружина Ліліана.

Влад Яма зазначив, що вони ніби потрап в казку, і це не просто країна для відпочинку - це інший світ. Вони це відчули так.

Також, не так давно у них в родині сталося поповнення, і мова йде не про дитину. Сім'я завела собаку.

"Це спільна історія, спільне рішення, але вмовляли вони мене удвох, і це відбувалося практично два роки. Я теж дуже люблю собак, але я до останнього впирався, але потім здався, і зараз дуже радий цьому" -розповів Влад Яма.

Катерина Осадча зазначила, чи не підготовка це до другої дитини, на що пара відповіла, що все може бути, і вони дуже хоча собі другого малюка, і можливо навіть третього.

Нагадаємо, що Влада Яму з дружиною "допитала" Катя Осадча на "Танці з зірками"

Раніше повідомлялося, що блестящая лисина Влада Ями почала "облазити", легенда "Танців з зірками" поскаржився на дискомфорт

Також Знай повідомляв,Влад Яма перетворився на Джигана, але співати поки не став