Солістка гурту KAZKA Олександра Зарицька здивувала всіх, коли вийшла на паркет на проекті "Танці з зірками" разом зі своєю бабусею. Пізніше, жінка розповіла, за що може критикувати свою внучку.

Нове інтерв'ю вийшло в програмі "Світське життя", не змінною ведучою якої є Катерина Осадча. Там дві жінка розкрили всі свої секрети.

Саша зазначила, що вийти на танцпол бабуся погодилася не відразу, довелося трохи вмовляти, але, вона є центром їх сім'ї, тому вона розуміла, що ніхто крім неї цього не зробить.

"Але, мені довелося піти на деякі жертви заради неї, заради присутності її на паркеті. Я зняла свій Пірсинг з рота " - розповіла з посмішкою співачка.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Бабуся також вирішила висловитися з цього приводу, і сказала, що завдяки своїй участі вона зможе зробити те, чого внучка б ніколи не зробила сама.

Олександра Зарицька, фото: скріншот з відео
Олександра Зарицька, фото: скріншот з відео

"Я погодилася практично відразу, але я зрозуміла, що у мене є шанс вирівняти одну ситуацію, яка мені не дуже подобалася" - говорить вона. При цьому зізналася, що навіть якби вона не зняла Пірсинг, то все одно б вийшла на паркет.

Олександра тим часом зазначила, що не могла грати не чесно, адже бабуся у неї суддя, і якщо щось не так, то можуть настати "санкції". До слова, вона мріяла про те, щоб внучка стала юристом, але, абсолютно не шкодує, що все склалося інакше, і тепер стежить пильно за її діяльністю.

Скрін, Instagram Зарицька
Скрін, Instagram Зарицька

Критикувати може Анастасія Зарицька співачку за злегка відверті фото, або ж знімки, де Саша дме губи. Все це артистка відразу ж видаляє.

Нагадаємо, що після вильоту з "Танці з зірками" Олександра Зарицька натякнула, що знайшла набагато більше

Раніше повідомлялося, що жезнь Олександри Зарицької з "Танців з зірками" перетворилася на вальс з смикаючим оком

Також партнер Олександри Зарицької на "Танці з зірками" закрутив її настільки, що та "злетіла" на небо