Українська співачка Аліна Гросу, яка запам'яталася співвітчизникам завдяки виконанню дитячої пісеньки про "Бджілку" багато років тому, відповіла на бліц-запитання «Фактів» на телеканалі ICTV.

"Чого б ніколи не зробила в житті?", - запитали шанувальники у Гросу.

"Ніколи не говори ніколи, тому не можу відповісти на це питання. Напевно, щось зовсім прямо жахливе я б ніколи не зробила", - відповіла вона.

На прохання назвати п'ять виконавців, які завжди в плей-листі співачки, вона зазначила, що особливо ніким не захоплюється.

Аліна Гросу, фото з Instagram
Аліна Гросу, фото з Instagram

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Таких немає. Я меломан, який слухає спочатку пісні, а потім вже виконавців. Ми живемо в століття пісень. На жаль, нечасто один артист може видати відразу два хіти. Тому ти слухаєш саме хіти, а потім звертаєш увагу на те, у кого їх більше», - впевнена співачка.

У Гросу також запитали, скільки часу їй потрібно на ранкові збори.

"Абсолютно по-різному, від півгодини до двох годин. Це залежить від серйозності заходу і того, що буде на наступний день», - поділилася підросла «Бджілка».

Топ-3 серіалів, які повинна подивитися кожна дівчина, на думку Гросу, це «Друзі», «Пліткарки» і «Чому жінки вбивають».

Головне питання, яке цікавило фанатів - як навчитися добре фліртувати.

"Правил в цьому немає, головне - залишатися собою і бути абсолютно органічним. Тому що, якщо ти починаєш фліртувати не від себе, а в твоїй природі такого немає – краще так не робити. Людина, впевнена в собі – це найкрутіший початок, щоб почати фліртувати», - радить Аліна.

Знай.uа нагадує: Роман Полянський розкрив головну мрію, Гросу не проти: син і дім

Як раніше повідомляв Знай.uа: Аліна Гросу та Роман Полянський здивували українців розвагами: "спонсорування шкуродерства"

Також Знай.uа писав: Аліна Гросу з красенем-бойфрендом підкорили Одесу романтикою: "краще, ніж колишній"