Як відомо, напередодні Нового року телеканал "Україна" готує для глядачів сюрприз у вигляді святкової "Маски". Їх продовжують знайомити з героями, і новим персонажем став Королівський Пінгвін.

31 грудня телеканал "Україна" покаже святковий новорічний випуск улюбленого шоу мільйонів "Маска". На сцені грандіозного проекту запалять з відомими хітами нові зимові персонажі, відгадувати яких будуть постійні детективи гіпершоу і популярні зірки – гості новорічного ефіру. Одна з нових неперевершених масок - Пінгвін. Які загадки він принесе з собою і чи легко глядачі дізнаються особистість, що ховається під унікальною маскою?

Шоу "Маска", фото: прес-служба каналу "Україна"
Шоу "Маска", фото: прес-служба каналу "Україна"

Герой буде досить незвичайним, адже замість звичайних підказок запропонує детективам вгадати факти про себе тактильно.

"Обіцяю вам, я сьогодні прийду додому, відкрию Вікіпедію і вивчу всі факти", - пообіцяла Оля Полякова, познайомившись з підказками про святкового героя грандіозного шоу "Новорічна Маска".

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Виконає він композицію "Айсберг", яку виконує Алла Пугачова, і це буде абсолютно нове звучання, після якого питань стане тільки більше. При цьому, ніхто не скасовує того факту, що питань після виступу стане тільки більше.

Шоу "Маска", фото: канал "Україна"
Шоу "Маска", фото: канал "Україна"

Комбінезон, в якому він буде співати, повністю сковує рухи, і один крок становить всього 10 сантиметрів. Взяти щось в руки також практично не можливо, але, Пінгвін сподівається, що це не завадить йому виступити, і тим самим залишитися в серцях глядачів назавжди.

Шоу "Маска", фото: прес-служба каналу "Україна"
Шоу "Маска", фото: прес-служба каналу "Україна"

Для того щоб герой виглядав максимально яскраво і святково, дизайнери створили його з паєток, а ще обдарували шикарними бровами, характерними для королівських пінгвінів і окулярами, зробленими власноруч. Крім того, у пінгвіна є прозора сумка-бананка, в якій лежить купа новорічних подарунків: гірлянда, рукавички, м'яка іграшка імбирного чоловічка. Кого з відомих людей нагадує зимовий герой?

Нагадаємо, що на шоу" Маска " в Новий Рік з'явиться бурий ведмідь, Оля Полякова вже напоготові

Раніше повідомляли, що Андрій Данилко видав, хто може влаштувати скандал на шоу "Маска"

Також, Олег Винник "побачив" під маскою порося Михайла Поплавського, Олі Поляковій це не сподобалося