Всесвітньо відома британська співачка Адель дала відверте інтерв'ю, перше за кілька років. В якості інтерв'юера вона вибрала Опру Вінфрі, яка як ніхто інший вміє розкривати людей.

У новому інтерв'ю Адель зважилася відверто розповісти про своє розлучення з чоловіком, і як після цього їй вдалося скинути близько 45 кілограмів.

У 2019 році світ був ошелешений новиною про те, що артистка розлучається з лондонським бізнесменом Саймоном Конецкі, разом з яким виховує маленького сина. Ця новина широко обговорювалася в ЗМІ, а сама співачка з того моменту відчуває розчарування в Інституті шлюбу. В цілому інтерв'ю вийшло практично на дві години, так як тем для розмови було предостатньо.

Адель
Адель

За словами співачки, напади "дикої туги" після розлучення підштовхнули її зайнятися тренуваннями і за два роки Скинути 45 кг.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Я завжди була схиблена на думці про сім'ю, що складається з двох подружжя і дітей, тому що у мене її не було. З самих ранніх років я обіцяла собі, що коли у мене з'являться діти, ми всі будемо разом. Я дуже довго старалася " - розповідає Адель. Справа в тому, що її батько пішов з сім'ї, коли тій було всього два роки, і тривалий час вони не спілкувалися.

З колишнім чоловіком вони познайомилися в 2011 році, і одружилася лише в 2016. Після цього вони придбали особняк в західному Сассексі, і жили всі разом.

Деякі джерела стверджують, що причиною розлучення стали постійні гастролі жінки, і чоловік постійно сидів з дитиною.

А ось Адель зрозуміла, що шлюб добігає кінця в момент, коли заповнила психологічний тест в журналі.

Закінчилися відносини фактично ще в 2018 році, але, громадськості про це вона вирішила розповісти лише через деякий час.

"Я продемонструвала неповагу до інституту шлюбу, коли вийшла заміж і майже відразу ж розлучилася. Я була вражена тим, як швидко все сталося" - йдеться в повідомленні.

Після розлучення її накривала туга, і вона абсолютно не могла контролювати своє тіло. У той момент прийшло усвідомлення, що пора щось міняти, і вона почала відвідувати тренажерний зал і правильно харчуватися.

Через 2 роки вона виглядає зовсім інакше, так як позбулася зайвих 45 кілограмів, і їй це дуже подобається.

"Протягом всієї кар'єри я завжди була для когось занадто товстою або занадто худою, занадто пристрасною або занадто холодною. Шкода, якщо хтось страждає через власні комплекси, але це не моя справа. Я влаштовую своє життя " - підсумувала співачка.

Нагадаємо, що Адель розповіла про примирення з батьком незадовго до його смерті, встигла опрацювати травму

Раніше повідомлялося, що шикарна Адель почула пропозицію руки і серця на очах у Опри і Леонардо Ді Капріо

Також, Адель показала свій будинок і розповіла, навіщо зберігає використану жуйку Селін Діон