Всесвітньо відомий футболіст Ліонель Мессі поділився новим роликом, на якому показав красуню-дружину. Романтики відео додало те, що вони знаходилися в цей момент поруч з Ейфелевою вежею в Парижі.

Новий пост був опублікований на його сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно чоловік ділиться різними кадрами з матчів, або ж зі своєю сім'єю.

Ліонель Мессі і Антонела Роккуццо продовжують ділитися фотографіями один одного в соціальних мережах. Тепер аргентинець поділився відео своєї дружини на вежі. Антонелла виглядала надзвичайно чудово на її фоні.

Короткий ролик Антонелли у вечірній сукні Ліонель супроводив "закоханими" смайликами.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Вони разом з далекого 2008 року, і разом росли в аргентинському містечку Росаріо. У них, до речі, три сини. Старший народився в 2012, середній в 2015, а найменшому всього 3 роки.

Незважаючи на те, що разом вони вже практично 14 років, весільна церемонія відбулася лише в червні 2017 року, і через деякий час у них народився третій син.

Варто відзначити, що після переходу в новий клуб, вся сім'я була змушена кинути сонячну Барселону, і тепер проживає в Парижі, тому таким видом вони можуть насолоджуватися чи не кожен день.

Дружина футболіста близько тижня тому поділилася спільною фотографією з чоловіком навпроти цієї вежі, і це вкрай романтично. Навіть через стільки років вони не втратили цю іскру, і так само щиро люблять один одного.

Нагадаємо, що щасливий Ліонель Мессі знову зіграє за Аргентину, помолодшав на 10 років

Раніше повідомлялося, що жеєна Ліонеля Мессі Антонелла Рокуццо подала на розлучення: шлюб футболіста врятувало диво

Також, друг Лео Мессі повертається в "Барселону": легендарний Хаві новий тренер, але фанати "Динамо" можуть видихнути перед ЛЧ