Всесвітньо відома модель Кім Кардашьян, яка нещодавно вперше стала ведучою гумористичного вечірнього шоу, а також погостювала на весіллі Періс Хілтон, вирішила трохи порадувати своїх шанувальників. Справа в тому, що Кім анонсувала вихід нових парфумів, які матимуть кам'яний відтінок.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Кім Кардашьян в мережі Instagram.

Кім Кардашьян, фото: Instagram
Кім Кардашьян, фото: Instagram

"Вже незабаром у продажу: ароматні Опали. Я так рада поділитися нашою останньою колекцією, присвяченою каменю, з яким я глибоко пов'язана. Опали не тільки є одними з найбільш унікальних і різноманітних дорогоцінних каменів, але, як відомо, вони підсилюють любов, пристрасть, вірність і впевненість, і я дійсно хотів викликати ці емоції за допомогою всіх трьох ароматів. Не можу чекати, поки ви, хлопці, спробуєте ці нові аромати!", - пише Кім.

Кім Кардашьян, фото: Instagram
Кім Кардашьян, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Також модель додала кілька цікавих кадрів, які були зроблені спеціально для реклами. Тут Кім позує з чорними тонами і камінням, її груди ніжно накрита невідомим матеріалом, який дуже схожий на шкіру. Також видно, що модель позує в одних трусиках.

Кім Кардашьян, фото: Instagram
Кім Кардашьян, фото: Instagram

Раніше повідомляли, після загибелі 9 осіб на концерті репер Drake засипав стриптиз-клуб купюрами на $1 млн: веселитися нічого не заважало.

Як повідомляв Знай.uа, Періс Хілтон вийшла до гостей у чотирьох весільних сукнях: Кім Кардашьян прийшла в "жалобі".

Знай.uа писав, манікюр на двієчку: Джаред Лето з неакуратним нігтями неприємно здивував фанатів.