Відомий турецький актор Бурак Озчівіт, який прославився на весь світ завдяки ролям в серіалах "Величне століття" і "Корольок - пташка співоча", часто радує значну армію шанувальників свіжими і яскравими публікаціями в соцмережі Instagram, де за ним стежить майже 20 мільйонів чоловік.

Турецький красунчик рідко демонструє моменти з особистого життя, але в цей раз він все ж вирішив побалувати публіку зворушливим знімком свого сина Карана, якого йому подарувала дружина, модель Фахріе Евджен. Як відомо, малюк народився в квітні 2019 року, і про нього дуже довгий час замовчували в соцмережах. Батьки хлопчика були категорично налаштовані і не хотіли показувати свого первістка всьому світу.

Хлопчисько росте справжньою копією свого зоряного батька. У Карана ті ж риси обличчя, темне волосся і очі, а найголовніше - виразний і гострий погляд, який чіпляє багатьох фанаток Бурака.

На новому опублікованому знімку Каран розважається на батуті, ніби зовсім не помічаючи камери, що знімає. У кадр потрапив сам Бурак, на фото помітно, як пильно він стежить за малюком, що б з ним все було в порядку. Хоч знімок вийшов випадковим чином, без студійного світла і постановки кадру, але саме ця родзинка запала в душу багатомільйонній аудиторії.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Нагадаємо, що Малкочоглу Балі-бей з "Величного століття" порадував іншу тим, про що мріяла Міхрімах: "Дві половинки, задоволення"

Як повідомляв Знай.uа, Селім Байрактар з "Величного століття" вміло розбиває жіночі серця одним поглядом: від Сюмбюль-ага не залишилося ні сліду

Також портал Знай.uа писав, що зірка "Величного століття" Бурак Озчівіт зачарував прихильниць своїми рожевими щічками: "Боже мій, красунчик"